Βιομαγνητική Θεραπεία από την Trion:Z / Colan Totte για δραστήριο τρόπο ζωής!

Βιομαγνητική Θεραπεία από την Trion:Z / Colan Totte για δραστήριο τρόπο ζωής!


Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της Μαγνητικής Θεραπείας από τα βιομαγνητικά βραχιόλια Trion:Z & Colan Totte

Από την ίδρυση της Colan Totte το 1997, πολλές χιλιάδες επαγγελματιών αθλητών, επαγγελματιών υγείας, διασημοτήτων και αστεριών του αθλητισμού έχουν φορέσει βιομαγνητικά προϊόντα της Trion:Z / Colan Totte για να ενισχύσουν την απόδοση τους και την υγεία τους.

Τα προϊόντα πετυχαίνουν τη μέγιστη δυνατή βελτίωση και ανακούφιση σε προβλήματα Υγείας!

Η Colan Totte, με θυγατρική την Trion:Z, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή υποστηρικτικών σώματοςβιομαγνητικών βραχιολιών και κολιέ, τα οποία διαθέτουν Μαγνητική Τεχνολογία με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Εναλλασσόμενης Πολικότητας Προσανατολισμού Βορρά-Νότου(ANSPO™) και Ιοντική ενέργεια. Τα προϊόντα πετυχαίνουν τη μέγιστη δυνατή βελτίωση και ανακούφιση σε προβλήματα Υγείας, την ενίσχυση της απόδοσης και της καθημερινότητας αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και δημιουργώντας καλύτερη οξυγόνωση των κυττάρων.

Εγγύηση και Ποιότητα

Τα προϊόντα Trion:Z και Colan Totte έχουν έξι μήνες εγγύηση από την ημερομηνία αγοράς τους όσον αφορά ελαττώματα και προεπιλογές.
Η εγγύηση ισχύει για προϊόντα που αγοράστηκαν OnLine ή από κάποιον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη. Οι μαγνήτες δεν καταστρέφονται, διαρκούν για μια ζωή.

Όλα τα προϊόντα Trion:Z προστατεύονται από εγγύηση 30 ημερών “νιώστε τη διαφορά”.  Αν δεν αισθανθείτε καμία επίδραση των προϊόντων Trion:Z και Colantotte ενώ φοράτε το προϊόν για μια περίοδο 30 ημερών τότε θα σας επιστρέψουμε το ποσό της αξίας τους.

Οι Διαπιστεύσεις μας

Η Colan Totte κατασκευάζει τα μόνα αποδεκτά βιομαγνητικά προϊόντα για την Υγεία και την Ευεξία με πιστοποίηση από το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας της κυβέρνησης της Ιαπωνίας, από τη χώρα προέλευσης τους δηλ., ως Εγκεκριμένες Ιατρικές Συσκευές.

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα για να δείτε τις προσφορές μας, νέα προϊόντα και να μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία και τις διαπιστεύσεις των προϊόντων μας!

Η Trion:Z Ellas κατανοώντας τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία και σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τις ενδιαφερόμενες και τους ενδιαφερόμενους να προμηθευτούν τα προϊόντα Trion:Z / Colan Totte πιο εύκολα, έχει εισαγάγει στο σύστημα αγορών της ιστοσελίδας την πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα σε 3 Άτοκες Δόσεις.
Αυτό σε συνδυασμό με την επιπλέον έκπτωση του 5% για πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας δίνει τη δυνατότητα για αγορές σε καλύτερη τιμή και με ευκολία στον τρόπο πληρωμής.
Όλες οι συναλλαγές είναι απόλυτα ασφαλείς αφού καλύπτονται με τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL.

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της Trion:Z Ellas και ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ